Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Οι 10 καλύτερες παραλίες του κόσμου

Για όσους βρίσκονται στον δρόμο, στο γραφείο, στο σπίτι με τα παιδιά ή οπουδήποτε αλλού και όχι σε κάποια παραλία να χαίρονται τον ήλιο και την θάλασσα, εμείς σας έχουμε τη λύση. 
Ψάξαμε και βρήκαμε τις 10 καλύτερες παραλίες του κόσμου για ένα γρήγορο φωτογραφικό ταξίδι το οποίο θα σας ξεκουράσει και θα σας μεταφέρει σ΄άλλη γη, σ΄άλλα μέρη… Τιρκουάζ νερά, χρυσαφένια αμμουδιά, απότομα βράχια, φοίνικες, απέραντες παραλίες, είναι μόνο απ΄τα βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν μοναδικά τοπία. Τοπία που μας κάνουν να θέλουμε επειγόντως διακοπές. Και επειδή οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους σας αφήνουμε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τη «θέα» τους.
                    Πρώτη στη λίστα είναι η Baia do Sancho στην Βραζιλία


Τα σπίτια βρίσκονται διάσπαρτα στην παραλία, στους πρόποδες του Clifton στο                                                               Cape Town


Σειρά έχει η Rhossili Bay, στην Ουαλία. Όταν ο καιρός το επιτρέπει είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες του κόσμoυ.


Η Lanikai Beach στην Hawaii. Στο νούμερο ένα προορισμό παγκοσμίως για surf


Ngarunui Beach στην New Zealand. Η New Zealand λόγω του ανακαλύφθηκε σχετικά πρόσφατα σε σύγκριση με τις άλλες ηπείρους, διατηρεί ακόμα παρθένα τοπία και παραλίες. Εξωτικά μέρη πέρα από κάθε φαντασία.


Ένας πιο κοσμοπολίτικος προορισμός τώρα. Η Nikki Beach Marbella στην Ισπανία είναι μέσα στις καλύτερες παραλίες του κόσμου. Λευκά κρεβάτια μέχρι την θάλασσα, λευκή άμμος, τιρκουάζ νερά και ψηλά φοινικόδεντρα συνθέτουν το τοπίο.Είστε έτοιμοι για πιο υψηλές θερμοκρασίες; Τότε ο Walvis Bay στην Namibia είναι αυτό που ζητάτε. Όσο για τους λάτρεις της χρυσής αμμουδιάς νομίζω πώς η παραλία αυτή θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες τους.


Το όνομα της παραλίας αυτής είναι Turquoise Bay. Λογικό θα λέγαμε. Βρίσκεται στην Αυστραλία και μεταξύ μας κρίνοντας απ΄την φωτογραφία και μόνο η παραλία Σίμος στην Ελαφόνησο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απ΄τηνTurquoise Bay.


Η Anse Lazio στις Seychelles είναι πραγματικά πανέμορφη.


Η Jeeva Beloam Beach Camp στην Indonesia είναι η τελευταία της δεκάδας.


Πηγή: jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου