Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

5 μυστικά για να μην αργείς ποτέ!


Εγγύηση ότι δε θα ξαναργήσεις ποτέ! 

1. Η διαδρομή. Αν ο προορισμός σου είναι άγνωστος μπες την προηγούμενη μέρα στο google map ή σε κάποιο άλλο site και δες τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις και πόσο χρόνο θα σου πάρει για να φτάσεις ώστε να ξέρεις τι ώρα θα πρέπει να φύγεις από το σπίτι. Το παρκάρισμα φυσικά απαιτεί έξτρα χρόνο.

2. Καύσιμα. Φρόντισε να έχεις αρκετή βενζίνη (καλό θα είναι ο δείκτης να μην πέφτει κάτω από το μισό) ώστε να μη χρειαστεί να καθυστερήσεις ψάχνοντας βενζινάδικο. Σκέψου μόνο το ενδεχόμενο να πέσεις σε απεργία!

3. Βραδινή προετοιμασία. Κάνε όσα περισσότερα πράγματα μπορείς από το προηγούμενο βράδυ. Διάλεξε τα ρούχα που θα φορέσεις και ετοίμασε το γεύμα που θα πάρεις μαζί σου ή εκείνα των παιδιών. Κάποιοι προγραμματίζουν ακόμα και την καφετιέρα!

4. Βάλε το ρολόι σου 5-10 λεπτά μπροστά... και ξέχασέ το! Έτσι ακόμα και αν νομίζεις ότι έχεις αργήσει θα είσαι στην ώρα σου.

5. Άλλαξε το ραντεβού... στο μυαλό σου. Αν πρέπει να βρίσκεσαι κάπου στις 8 θεώρησε ότι πρέπει να είσαι εκεί στις 7:45. Εγγύηση ότι δε θα ξαναργήσεις ποτέ!


Πηγή missbloom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου