Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Μπακαλιάρος κρασάτος με πρασοσέλινα


ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα

1 πακέτο μπακαλιάρο κατεψυγμένο σε ροδέλες (ή υγράλατο ή νωπό)
6 μεγάλα πράσα σε ροδέλες
1 μεγάλη σελινόριζα σε φέτες κυδωνάτες
6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι σε φέτες 
1 φλ.τσ. ελαιόλαδο 
300 ml λευκό κρασί
1 κ.γλ. κόλιανδρο σε σκόνη
1 κγ.λ. πάπρικα γλυκιά 
Αλάτι και λευκό πιπέρι

Για το αυγολέμονο 
2 αυγά
χυμό από 1 μεγάλο λεμόνι
1 φλ.τσ. ζουμί από το φαγητό

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο tantekiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου