Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Γλυκό ψωμί γεμιστό με μερέντα και τριμμένο φουντούκι!



Υλικά:

Για την ζύμη

  • 2 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 αυγό
  • 1 κ.γ ξηρή μαγιά
  • 2 κ.σ ζάχαρη
  • 3/4 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1 κ.σ μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1/2 κ.γ αλάτι
Για την γέμιση
  • 1/2 φλ. τσαγιού φουντούκι τριμμένο
  • 3-4 κ.σ μερέντα
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο olgascuisine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου