Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014

Μεσογειακό κοτόπουλο



Ένα απλό και εύκολο πιάτο, γεμάτο όμως με χρώματα και αρώματα της Μεσογείου και ειδικότερα της Ελλάδας. Όλα ετοιμάζονται, μαγειρεύονται, ψήνονται και σερβίρονται σε ένα μόνο σκεύος, προσφέροντας μεγάλη ευκολία αλλά και πολύ στυλ!

Είναι πραγματικά θαυμάσιο πώς κάτι που είναι έτσι κι αλλιώς πεντανόστιμο όπως τα ψητά μπουτάκια κοτόπουλου, μπορούν να γίνουν απείρως καλύτερα, "πνιγμένα" στη σάλτσα, τους χυμούς και τα αρώματα που προσφέρουν όλα αυτά τα εκπληκτικά υλικά. Δεδομένου ότι είναι απλό στην προετοιμασία του αυτό το ζουμερό κοτοπουλάκι, πλαισιωμένο όμως από μια πληθώρα υλικών όπως ντοματίνια, ελιές, κάπαρη, φέτα και υπέροχα μυρωδικά όπως ρίγανη, θυμάρι, θα αφήσει άφωνους τους καλεσμένους σας και με την εκπληκτική του ρουστίκ παρουσίαση. Και καθώς η μοσχοβολιά του θα πλανάται στην ατμόσφαιρα ετοιμαστείτε για πολλά επιφωνήματα απόλαυσης και ακόμη περισσότερα κοπλιμέντα και φιλοφρονήσεις... Γεια στα χεράκια σας, ζωγραφίσατε σήμερα!!

Διαβάστε τη συνταγή στο cookeatup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου